Najbolji televizor za 2020

LG CX 4K OLED TV-a (2020) je najbolji 4K televizor možete kupiti u 2020. Nekako da poboljša svog prethodnika, C9, nudeći bolje funkcije za obradu slike uz zadržavanje relativno pristupačne cene. Ali ono što CX čini našim odabirom ove godine je njegova ekstremna svestranost, posebno za one koji igraju igrice. LG-jevo partnerstvo s Nvidijom se isplatilo, čineći CX vrhunskim igrajucim ekranom.

LG-jev CX 4K OLED daje najbolji kvalitet slike i najbolje igračke funkcije za gotovo savršen televizor.

Kome je namenjeno: Svako ko  to može priuštiti.

Zašto smo odabrali LG CX 4K OLED TV:

Naišli smo na televizore koji nude izvanredan kvalitet slike, ali te performanse nadoknađuje glomazan sistem menija koji sakriva potrebne kontrole. To dodaje vreme i složenost onima koji žele poboljšati tačnost boja i eliminisati zastrašujući efekt sapunice.

Pomoću CX-ovog režima filma i unapred postavljenih slika, poput ISF Expert Bright Room, možete brzo i jednostavno otključati puni potencijal ovog televizora, bez profesionalne kalibracije.Kvalitet slike je još jednom poboljšan zahvaljujući LG-jevom najnovijem procesoru slike, Alpha 9 Gen 3. Ali ono što zaista izdvaja CX su njegove izvanredne postavke slike i izvanredan skup funkcija prilagođenih video igrama.

Cena oko 2500 dolara

Ako su, s druge strane, vaše navike gledanja čisto u području filmova i TV emisija, Sonyjev A8H OLED je san od televizora

Ako tražite nešto pristupačnije, nova TCL serija 6 (2020) koristi Mini-LED pozadinsko osvjetljenje za nivo crne koji su gotovo jednako dobri kao OLED. Uzmimo u obzir Hisense H9G ili Sony X900H, koji su nas iznenadili svojim pristupačnim performansama.

Želite li ući u svet 8K bez prodaje vitalnog organa? Samsungov Q800T može vas tamo odvesti za manje od 3.000 dolara.