SERVISNO-TRGOVINSKA RADNJA “TV SERVIS OBRENOVAC

Dobrodošli na web prezentaciju “TV Servisa Obrenovac”.

Firma “TV Servis Obrenovac” se poslovima u oblasti elektronike bavi 25 godina. Osnovana je 1995 godine u Kragujevcu, a preselila se u Obrenovac 2016 godine.

Sa ponosom govorimo o tome da je firma od jedne male radionice prerasla u servisno – trgovinsku radnju u oblasti elektronike i informacionih tehnologija.

Od samog početka rada firme glavni moto je da klijent bude zadovoljan, tako je i danas, a bice i u buducnosti.

Stojimo Vam na raspolaganju…

OZBILJNI SMO

I Odgovorni

STRASTVENI

I Kreativni

U POSLU ODLUČNI

I Kvalitetni

Your Content Goes Here

“TV Servis Obrenovac” poseduje dugogodišnje iskustvo u servisiranju svih vrsta televizora: , LED, LCD . Pored toga, domen našeg rada obuhvata popravku radio kasetofona, gramofona i drugih malih elektronskih uređaja.

Bilo da posedujete televizor starije ili novije generacije kod koga se javlja neki problem u radu, Obrenovac TV servis je prava adresa za Vas. Naš servis je specijalizovan za rad sa televizorima vodećih svetskih proizvođača: VOX, LG, TOSHIBA, SAMSUNG, SONY, GRUNDING, VIVAX, FOX, ADLER, PANASONIC, PHILIPS, TESLA i drugi.

TV servis Obrenovac nudi usluge popravke:

  • LED i LCD televizora

Vršimo prodaju i servis daljinskih upravljača za sve vrste televizora i klima uredjaja, DVB T2 uređaja, prodaju zidnih nosača za televizore, kablova za televizore (HDMI, scart…)…

Mnogobrojne usluge TV servisa Obrenovac su ujedno i garancija našeg kvalitetnog rada. Konstantno se trudimo da unapredimo kvalitet poslovanja i usluge učinimo još kvalitetnijim za naše mnogobrojne korisnike!

Ono po čemu se TV servis Obrenovac izdvaja jeste brza, kvalitetna i profesionalna usluga, zato što znamo koliko važno mesto televizor zauzima u svakom domu. Nakon konstatacije kvara koja je u našem servisu potpuno BESPLATNA, klijent će biti obavešten o tačnom iznosu popravke. Ukoliko klijent prihvati našu ponudu, pristupa se servisiranju televizora u najkraćem mogućem roku.

Kada je kvar na televizoru složeniji ili je potrebno nabaviti neki deo iz inostranstva, Obrenovac TV servis obezbeđuje zamenski televizor koji se može koristiti bez plaćanja naknade. Na taj način želimo da se zahvalimo našim vernim klijentima i omogućimo im da uživaju u omiljenoj seriji, kvizu ili sportskom događaju, dok je njihov televizor na popravci.

Lokacija TV Servisa Obrenovac

Zahvaljujući odličnoj lokaciji pored Doma kulture i blizini autobuske stanice, naš servis je lako dostupan iz različitih delova grada. Dugogodišnje iskustvo i stručnost našeg servisera, kao i primena najkvalitetnijih rezervnih delova, obezbediće dug vek trajanja Vašeg uređaja.

Na sve popravke u našem servisu odobrava se garancija od 3, 6 ili 12 meseci, u zavisnosti od vrste uređaja i kvara!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-18h
Subota od 09-15h
Nedelja neradna

TV Servis Obrenovac – Mapa

Brendovi koje servisiramo

ADRESA

Kralja Aleksandra Prvog 59

11500, Obrenovac

KONTAKT TELEFONI

069/2340736

061/1446442

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
9:00am – 6:00pm

ADRESA

Kralja Aleksandra Prvog 59

11500, Obrenovac

KONTAKT TELEFONI

069/2340736

061/1446442

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
9:00am – 6:00pm