SERVIS

Vršimo popravku svih tipova CRT uređaja sa orginalnim rezervnim delovima. CRT televizori su televizori sa katodnom cevi tj. sa staklenim ekranom. Iako se ta vrsta više ne proizvodi kvalitet slike i sam ugođaj od topline boja koju ova vrsta televizora pruža, nam dozvoljava da ih sa pravom još uvek servisiramo i držimo u radnom i ispravnom stanju.

Kontaktirajte nas za popravku Vašeg CRT uređaja!

Vršimo popravku svih proizvođača plazma televizora

plazma tv

Kontaktirajte nas za popravku Vašeg Plazma Televizora!

Popravljamo LCD televizore svih brendova. Izdržljivost i dugotrajnost ovih televizora opravdava njihovo servisiranje. Pozadinsko osvetljenje kod ovih televizora je izvedeno sa CClF neonkama koje su dugotrajne i veoma važna stavka u ispravnosti televizora .

LCD TV

Kontaktirajte nas za popravku Vašeg LCD Televizora!

Najčešći kvarovi na ovim televizorima je pozadinsko osvetljenje. Naš servis pri popravci rasvete kod ovih televizora isključivo menja kompletno osvetljenje sa orginalnim led trakama za taj brend.

LED TV

Kontaktirajte nas za popravku Vašeg LED Televizora!

Kvarovi kao što su ciklicno resartovanje televizora ili neprekidno drzanje Logoa televizora na ekranu su najčešće problem kod ovih televizora. Servis sa velikim uspehom rešava ovakve probleme koristeći specijalizovanu opremu za takve kvarove.

LED Smart

Kontaktirajte nas za popravku Vašeg LED Smart Televizora!

Savršen zvuk vašeg HI-FI uređaja zahteva redovno servisiranje i na najmanju promenu u kvalitetu zvuka. Servis Pojačala gramofona, mini linija, stubova kao i auto audio video uređaja zahteva preciznost i tačnost. Naš servis Vam to omogućava.

Audio uređaj

Kontaktirajte nas za popravku Vašeg Audio Uređaja!

Brendovi koje servisiramo

ADRESA

Kralja Aleksandra Prvog 59

11500, Obrenovac

KONTAKT TELEFONI

069/2340736

061/1446442

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
9:00am – 6:00pm

ADRESA

Kralja Aleksandra Prvog 59

11500, Obrenovac

KONTAKT TELEFONI

069/2340736

061/1446442

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak
9:00am – 6:00pm